You Are Here: Home» Filmek , francia , Sorozatok » Kaja-kalandok - Riadó!

Az aktuális rész ismertetője: Eljött a Haragos Sárkányverseny ideje. Kaja kalandoraink indulnak a versenyen, de Ninát szeretnék kihagyni a kalandból, ezért megbízzák Guga őrizetével. Végül azonban mindnyájuk együttműködésére szükség van ahhoz, hogy győzzenek.

A film ismertetése: Még a gyerekek is tudják, hogy fontos az egészséges táplálkozás, ezért naponta többször, változatosan kell ennünk. A jövőben ezt azonban másként csinálják. Alex Grant, a világ egyik leggazdagabb embere ugyanis feltalálja a Genex 100-at, amelyből naponta csak egyszer kell bevenni egy keveset, és ezzel az emberek fedezik a napi tápanyagszükségletüket. Ennek a találmányának köszönheti, hogy ő lesz a világ egyik leggazdagabb embere. Lina, Teo és Ben osztálykirándulásra mennek a Genex gyárba, ahol megmutatják nekik a Genex előállítását. A
kíváncsi gyerekek azonban eltérnek a szokásos útvonaltól, és bejutnak a gyár titkos részlegébe, ahol érdekes felfedezést tesznek. Ezzel kezdetét veszi izgalmas kalandsorozatuk, mely az elkövetkező hetekben jó szórakozást és sok új információt és tudást adhat kis nézőinknek.

francia film, 13. rész, 23 perc (6)

rendező: António Ferreira
forgatókönyvíró: Rodrigo Carvalho

0 megjegyzés

Leave a Reply