You Are Here: Home» Dráma , Filmek , olasz , Sorozatok » A nyomozónő

Az aktuális rész ismertetője: Miközben az ügyész rá akarja venni Michelét, hogy vallja bűnösnek magát, Lisa hamarosan rájön, hogy a meggyilkolt doktornő furcsa halálesetek körülményeit vizsgálta a kórházban. Egyre nyilvánvalóbb, hogy valakinek nagyon kellemetlen lehetett ez a kutatás. Közben Róma szívében meggyilkolnak egy apácát, éppen amikor egy roma kisfiút akart visszavinni az apácák által működtetett otthonba. Mindenki azt gondolja, hogy a kisfiú bátyja lehetett a gyilkos, de Lisa felfigyel egy fiatal apácára és az otthon bőkezű támogatója is furcsán viselkedik.
Benedetta nővér halála kapcsán egyre szűkül a gyanúsítottak köre. A lehetséges indítékok közül végül csak egy marad: az anyagi érdek. De mire Lisa ezt megérti, már majdnem túl késő. A családja szeretetétől új erőre kapó Michele most már hajlandó segíteni Lisának a dolgok értelmezésében. Így rájönnek, hogy a Giulia által vizsgált tragédiát valószínűleg egy gondatlan vérátömlesztés okozta, s ebben a kórház főnővére is vétkes lehetett.

A film ismertetése: Lisa Milani, a tehetséges és sikeres detektív már 10 éve, hogy felcserélte a nyomozói hivatást az irodai munkával, hogy férje és három gyermeke mellett lehessen. Amikor azonban a római metróban valaki sorozatosan késsel támad fiatal nőkre, valamikori főnöke, Alberto Giordano visszahívja a csapatba. Lisa nagy lendülettel lát a nyomozáshoz és úgy érzi, ebben családja és különösen orvos férje, Matteo is támogatja. A helyzet azonban csöppet sem egyszerű.

olasz drámasorozat, 5. rész, 102 perc, 2007 (16)

rendező: Cinzia Th. Torrini, Fabrizio Costa
forgatókönyvíró: Peter Exacoustos, Silvia Napolitano
operatőr: Savio Riccardi, Roberto Meddi
vágó: Cosimo Andronico
szereposztás: Rita Forzano

szereplő(k):
Lucrezia Lante della Rovere (Lisa Milani)
Kaspar Capparoni (Michele Mattei)
Stefano Masciarelli (Sergio Lorenzi)
Anna Ammirati (Grazia Bini)
Luca Ward (Maurizio Farnese)
Toni Garrani (Alberto Giordano)

0 megjegyzés

Leave a Reply