You Are Here: Home» Hírek , kiemelt » Indiai filmek decemberben

Budapest, december 7 - 21.

Három film Bollywood legjobbjai közül két helyszínen ebben a hónapban is. Elsőként december 7-én, 18 órától a Dil To Pagal Hait (A szív bizony bolond) nézhetjük meg ingyenesen az Indiai Kulturális Központban. A film egyik főhőse, Rahul sikeres színész-rendező, aki látványos zenés-táncos darabokat állít színpadra. Legjobb barátja darabjai vezető színésznője, Nisha, aki titokban szerelmes Rahulba, ám a fiú nem viszonozza érzelmeit és nem is hisz a szerelemben...

A második vetítésre december 15-én, 15.30-as kezdettel kerül sor az Örökmozgóban (ez fizetős program). Az Ishaqzaade (Szerelemrevalók) egészen friss, 2012-es alkotás. A modern kori Rómeó és Júlia-történetben a vidéki indiai kisvárost két politikusdinasztia uralja, melynek tagjai ádáz ellenségei egymásnak. A fiatal generáció tagjai születésüktől fogva gyűlölködnek, míg el nem követik azt a végzetes hibát, hogy egymásba szeretnek.

December 21-én, 18 órától ismét ingyenes vetítésen vehetünk részt: az Indiai Kulturális Központban a We Are Family (Egy család vagyunk) című művet láthatjuk, amit az amerikai film, az Édesek és mostohák inspirált. Maya elvált asszony, aki egyedül neveli három gyerekét. Férje beleszeretett egy fiatal divattervezőnőbe, és hamarosan ismét nősülni készül. A gyerekek nem nagyon kedvelik apjuk barátnőjét, akit Maya is igyekszik ellehetetleníteni, ám egy napon úgy alakulnak a dolgok, hogy rászorul a másik nő segítségére.
 
Tags: Hírek , kiemelt

0 megjegyzés

Leave a Reply